• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Govedarica ipak neće na sastanak sa Dodikom

Autori mondo.ba Autori Agencije

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica neće se odazvati na današnji sastanak s predsjednikom RS Miloradom Dodikom

 Govedarica ipak neće na sastanak sa Dodikom Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO
Izvor: Vedran Ševčuk/MONDO

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica neće se odazvati na današnji sastanak s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, već mu je predložio svoje teme za sastanak, koji bi bio javan i zatražio da mu Dodik do 14. novembra odgovori da li na to pristaje.

U pismu Govedarica je naveo da je primio Dodikov dopis u kojem ga informiše o temama za koje smatra da treba da budu u fokusu njihovih razgovora.

"Takođe smatram da treba imati u vidu i dodatne teme koje su od velikog interesovanja kada su u pitanju građani čiji ste predsjednik, a to je ustavna pozicija predsjednika RS, borba protiv kriminala i korupcije i stanje javnog duga RS", naveo je Govedarica u dopisu Dodiku.

Smatra da je njihov sastanak od velikog interesa za RS, a da bi izbjegli sve moguće spekulacije koje bi se mogle pojaviti u javnosti, predlaže da spomenuti susret bude obavljen uz prisustvo svih medija.

"Ne isključujem mogućnost da, ukoliko cijenite, organizujemo i televizijsku debatu o navedenim temama", naveo je lider SDS-a u dopisu predsjedniku. Dodika je zamolio da sve to razmotri i da svoj odgovor do 14. novembra u 15 sati.

Iz kabineta Predsjednika RS ranije danas je najavljeno da će predsjednik Dodik razgovarati danas s liderom SDS-a Vukotom Govedaricom u 15 sati u Palati RS u Banjaluci.

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Da ga je Bakir pozvao, Govedarica bi otrcao. Mora on saradjivati s predsjednikom drzave u interesu naroda kojeg predstavlja. Ocigledno se boji necega.

Lady

Dodika je to nasikiralo!:D

xy

Sta je to sa liderima SDS a. Govedarica nastavlja pogresnu i oportunisticku politiku, zbog koje su izgubili izbore. I sam se trebao najaviti kod predsjednika RS a, nametati se i otvarati razna pitanja, a on odbija poziv i inati se kao dijete. Ne treba narod takve vodje, cega se plasi, mozda svoje slabosti. Nemam rijeci, odbija poziv predsjednika RS, znaci da ne postuje ni RS. Licni i stranacki interesi ne bi trebali biti u prvom planu i ispred interesa naroda i RS.

песимиста

Врхунац цинизма и безобразлука.Ако си ти Вукота,назови,предсједник СДС-а,то не значи да Ти можеш постављати услове шефу државе. Уосталом,то само показује колико си ти ниско пао а колико је он у ствари велики.

Gz

Ne moze to hocu necu. Alo bre ti si predsjednik SDS-a. Ne mozes se ponasat ko A. Sukalo. Ovo ovako ne vodi nicemu.

MONDO REPORTAŽE