• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić i Lukač zadovoljni, prozivke iz PDP-a

Autor mondo.ba

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač ocijenili su danas da je na području grada povoljna bezbjednosna situacija. PDP pita ko je ubio Milana Vukelića.

Radojičić je istakao da je izuzetno važno da Banjaluka bude bezbjedan grad i da u tom smislu bude sproveden niz mjera i aktivnosti.

"Neke od aktivnosti i mjera, među kojima su bezbjednost u saobraćaja i borba protiv terorizma, u domenu su Ministrstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pojedine nadležnosti pripadaju Upravi grada Banjaluka", rekao je Radojičić novinarima u Banjaluci.

Lukač je naglasio da MUP Srpske i Uprava grada dobro sarađuju, što je važno za ukupnu bezbjednosnu situaciju.

"MUP je uvijek na raspolaganju svim službama grada Banjaluka da bi bili zaštićeni građani od bilo kakvog ugrožavanja", rekao je Lukač i napomenuo da će u Banjaluci biti održana pokazna vježba američke vojske, kojoj će podršku dati MUP Srpske, ali da neće biti ugroženo funkcionisanje grada.

Iz Partije demokratskog progresa upitali su Igora Radojičića zašto na današnjem sastanku ministru unutrašnjih poslova RS Draganu Lukaču nije postavio i pitanje - ko je ubio Milana Vukelića.

"Milan Vukelić je prije tačno devet godina ubijen na monstruozan način u naselju Starčevica i to samo zato što je pokušavao da se suprotstavi kriminalu i korupciji ogromnih razmjera i otimačini gradskog zemljišta u Banjaluci. Ovo ubistvo, koje je do danas ostalo neriješeno, bacilo je ljagu na grad Banjaluku i pokazalo da se svakome ko se suprotstavi gradskom kriminalu može desiti da ostane bez glave", navedeno je u saopštenju.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE