• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerka: Za Govedaricu rezervisan stub srama

Autor SRNA

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je jasno da predsjednik SDS-a Vukota Govedarica nema više šta da ponudi na političkom planu kada prijeti zatvorom.

 Željka Cvijanović Vukota Govedarica zatvor stub srama Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk


"Kao što sam veća ranije rekla, Govedarica bi u zatvor poslao svakoga koga ne može da pobijedi na izborima, a kad već prijeti zatvorom onda je jasno da više nema šta da ponudi na političkom planu. Nakon današnjeg jalovog pokušaja da kobajagi sruši Vladu, to je već svima jasno", izjavila je Cvijanovićeva Srni komentarišući izjavu Govedarice da će predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ona "završiti u zatvoru nakon izbora 2018. godine".

"Ako ćemo već o tome ko će gdje završiti, onda je za Vukotu Govedaricu i njegove kolege destruktivce iz Saveza za promjene rezervisano mjesto na stubu srama zbog načina kako se odnose prema građanima i institucijama Republike Srpske", ocijenila je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da će vlast u kojoj SzP učestvuje na nivou BiH "biti upamćena kao vlast koja je sopstvenim građanima uskraćivala sredstva i koja je nastojala da obezvređuje institucije Srpske".

"Što se tiče Govedarice, on će ostati upamćen po tome što se odazivao sastancima Bakira Izetbegovića, a odbijao sastanke kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Onaj ko prevari narod, od naroda dobije najbolji odgovor, a SDS i SzP su taj odgovor dobili", poručila je Cvijanovićeva.

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zoki

Ona je obicna B.......NA!!!!!!,vece NEMA U RS!!!!!!!!!!!!!!!.

песимиста

Па Вукота би све своје неистомишљенике радо стрпао у затвор.Али не може,нема он довољно снаге за то.А о побједи на изборима не трба ни да размишља....

hgh

Slazem se sa adom.Oni se prepucavaju a narodu je sve gore.Bas je sve jadno i zalosno.

ada...

Svi ste vi za stuba srama. Da srama ima.

MONDO REPORTAŽE