• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović: Spremni smo za izbore

Autor SRNA

Borenović smatra da počasni član PDP-a Mladen Ivanić i drugi kandidati kojih ima unutar Saveza za promjene mogu pobijediti partije vladajuće koalicije bez problema.

 Borenović: Spremni smo za izbore Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je danas da je PDP potpuno spreman i u programskom i u kadrovskom smislu za predstojeće izbore i da očekuje da će rukovodstvo stranaka Saveza za promjene u narednim danima definisati zajedničke kandidate i za predsjednika Republike i za člana Predsjedništva BiH.

Borenović smatra da počasni član PDP-a Mladen Ivanić i drugi kandidati kojih ima unutar Saveza za promjene mogu pobijediti partije vladajuće koalicije bez problema.

"Očekujem u narednim danima da će rukovodstvo stranaka definisati zajedničke kandidate i za predsjednika Republike i za člana Predsjedništva BiH",rekao je Borenović novinarima, komentarišući poziv lidera NDP–a Dragana Čavića da SZP što prije treba da definiše kandidate i politike koje će predstaviti za naredne izbore.

On je istakao da stranke okupljene u SZP, osim što treba da se potrude da zajednički definišu program, treba i da se potrude da se dobro pripreme da, kako je rekao, izborna krađa bude svedena na najmanji mogući nivo.

Komentarišući najavu ministra finansija Republike Srpske Zorana Tegeltije da početkom naredne godine stižu sredstva od MMF–a, Borenović je rekao da je Zakon o akcizama "bio potreban samo zbog kredita sa MMF-om, kako bi se zakrpile budžetske rupe".

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE