• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grupa od 28 migranata otkrivena u kukuruzištu

Autor SRNA

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina spriječili su krijumčarenje 28 ilegalnih migranata, a Tužilaštvu BiH biće dostavljen izvještaj protiv dva lica, osumnjičena za krijumčarenje ljudi.

 Grupa od 28 migranata otkrivena u kukuruzištu Izvor: Mondo/ Goran Sivački
Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Lica čije je krijumčarenje spriječeno nisu posjedovala identifikacione dokumente, a izjavila su da dolaze iz Irana, Iraka i Bangladeša.

Grupa migranata, među kojima je bilo žena i djece, otkrivena je protekle noći u kukuruzištu na području Janje, saopšteno je iz Granične policije BiH.

U vezu s ovim krijumčarenjem dovode se lica čiji inicijali su A.I. i D.V., koji su kontrolisani u neposrednoj blizini i koji su migrante, uz novčanu nadoknadu, trebalo da prevedu do Sarajeva.

Ilegalni migranti predati su pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na dalje postupanje, a zbog sumnje da su počinili krivično djelo krijumčarenje ljudi, protiv A.I. i D.V. biće dostavljen izvještaj Tužilaštvu BiH.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo juče su uhapsili državljanina Turske čiji inicijali su K.H. nakon što je pregledom njegovog prtljaga, na drugoj liniji graničnih provjera, otkriven falsifikovan specijalni pasoš Turske koji je glasio na ime druge osobe.

Na aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beograda, a daljim operativnim radom, službenici ove jedinice došli su do saznanja da se državljanin Turske dovodi u vezu s krijumčarenjem ljudi.

O događaju je obaviješteno Tužilaštvo BiH, a u toku dana on će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat nadležnom organu.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE