• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aerodrom Banjaluka: Prvi let za Berlin

Autor mondo.ba

Na Aerodrom Banjaluka danas poslijepodne sletio je avion "Rajanera" na liniji Berlin - Banjaluka - Berlin, koji će letjeti dva puta sedmično, srijedom i nedjeljom.

 Aerodrom Banjaluka: Prvi let za Berlin Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je tom prilikom u Mahovljanima da je razvoj avio-saobraćaja jedan od strateških ciljeva Srpske, te da je ponosan što je Aerodrom Banjaluka u prošloj godini opslužio oko 35.000 putnika, a za tri mjeseca ove godine već oko 23.000.

Cilj banjalučkog aerodroma je da ove godine opsluži od 150.000 do 200.000 putnika.

Vršilac dužnosti generalnog direktora "Aerodroma Republike Srpske" Zoran Injac rekao je da će avion "Rajanera" od Banjaluke do Berlina letjeti dva puta sedmično.

"I ovaj let se uklapa u naš razvojni koncept i nastavićemo da razvijamo ovdašnji avio-saobraćaj na zadovoljstvo svih građana. Vlada Srpske niz godina podržava razvoj naše firme i to će biti nastavljeno", rekao je Injac.

On je najavio sezonske letove iz Banjaluke prema Antaliji i Atini, dodajući da će kargo-objekat Aerodroma, čija se izgradnja očekuje u narednim godinama, omogućiti usluge robnog saobraćaja.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

AREODROM MAHOVLJANI KONSTANTNO NAPREDUJE SVAKE GODINE SE UVODE NOVI LETOVI TO JE ODAVNO TAKO TREBALO DA SE NE IDE U BEOGRAD ILI ZAGREB NEGO DIREKTNO IZ BANJA LUKE VEZA S EVROPOM

MONDO REPORTAŽE