• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DP započela predizbornu kampanju

Predsjednik Demokratske partije Dragan Čavić ozvaničio je početak predizborne kampanje ove stranke na tribini u Zalužanima

 DP započela predizbornu kampanju Izvor: MONDO

Predsjednik Demokratske partije (DP) Dragan Čavić izjavio je večeras da su u posljednje četiri godine za duplo povećani izdaci za birokratiju, a time povećani i porezi i druge dažbine koje moraju plaćati građani Republike Srpske (RS).

Čavić je na predizbornoj tribini u Zalužanima, kojom je označen početak kampanje ove stranke, istakao da se odmah poslije promjene vlasti u oktobru mora izmijeniti Zakon o boračko-invalidskoj zaštiti.

On je među ciljeve DP-a naveo i izmjenu Zakona o oporezivanju nepokretne imovine, te naglasio da se moraju povećati podsticaji u poljoprivredi, stimulisati zapošljavanje, obezbijediti bolji život penzionerima, a pogotovo borcima.

Potpredsjednik DP-a i poslanik u Parlamentu BiH Momčilo Novaković istakao je da je vlast "prenijela 17 novih nadležnosti sa RS na BiH", i dodao da niko nema ekskluzivno pravo da kaže da sam zastupa nacionalne interese, jer njih trebaju svi da zastupaju i brane.

On je među prioritete DP-a naveo i ulazak BiH u EU.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE