• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simić: Imam dokaze o kriminalu u Ustavnom sudu

Smijenjeni sudija Ustavnog suda BiH Krstan Simić najavio je da će tokom predstojećeg procesa protiv tog suda dokazati da u najvišoj sudskoj instanci u zemlji ima kriminala.

 Simić: Imam dokaze o kriminalu u Ustavnom sudu Izvor: MONDO

"Na predstojećem suđenju dokazaću da u Ustavnom sudu BiH ima kriminala. Među mojim svjedocima će se naći veliki broj značajnih imena, a razmišljam da pozovem i Milorada Dodika", izjavio je Simić za "Pres".

On je istakao da će na suđenju izvesti brojne ugledne svjedoke iz pravosudnog i političkog života BiH, u namjeri da dokaže da je imao pravo kad je javno tvrdio da je Ustavni sud donio više, blago rečeno, "neuobičajenih odluka".

Simić je istakao da će to suđenje otvoriti Pandorinu kutiju iz koje će "ispasti" dokazi o brojnim sumnjivim odlukama, uključujući i one o kojima do sada nije govorio.

''Nije sporan samo kontroverzni slučaj milionske odštete u slučaju `Alijagić`, nego i neki drugi predmeti. Jer, šta reći kada vam kažem da je uoči naše odluke u jednom predmetu teškog ubistva jedan prijatelj došao kod mene i rekao mi da je samo moj stav sporan", naveo je Simić.

Simić je u maju smijenjen na inicijativu predsjednika Ustavnog suda Miodraga Simovića zbog, kako je navedeno, "medijskih istupa u kojima je tvrdio da ima kriminala u Ustavnom sudu BiH".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE