• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uvredljivi grafiti u Kozarcu

Na ploči Spomen-česme u mjestu Rajkovići u Kozarcu kod Prijedora ispisani su grafiti ''Srbe na vrbe'' i ''BiH fanatikos''.

 Uvredljivi grafiti u Kozarcu Izvor: MONDO

Prema informacijama iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka, postojanje uvredljivih grafita policiji je prijavljeno noćas, pola časa poslije ponoći. Policija je izašla na lice mjesta, evidentirala događaj, a predstavnici mjesne zajednice uklonili su natpise.

Na istom pravcu regionalnog puta Kozarac - Mrakovica na četiri saobraćajna znaka crnom bojom ispisan je grafit ''BiHf'', od kojih se jedan nalazi na znaku kojim je obilježen ulaz u područje Nacionalnog parka ''Kozara''.

Član Savjeta Mjesne zajednice Kozarac Nedžad Bešić rekao je danas novinarima da stanovnici Kozarca osuđuju ovaj nerazuman čin koji su, kako on smatra, uradili nezadovoljni navijači nakon sinoćnjeg poraza fudbalske reprezentacije BiH od Francuske.

Bešić je istakao da Mjesna zajednica Kozarac oštro osuđuje ovaj vandalski čin i traži od policije da otkrije počinioce i primjereno ih kazni, te da mještane Kozarca posebno pogađa što dolazi pred Bajram koji žele da sa komšijama proslave u miru. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE