• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silajdžić kritikovan zbog posjete Banjaluci

SDA kritikovala Harisa Silajdžića zbog posjete banjalučkoj Ferhadiji. Prema SDA, Silajdžić je došao u Banjaluku zarad prikupljanja izbornih poena.

 Silajdžić kritikovan zbog posjete Banjaluci Izvor: MONDO

Stranka demokratske akcije (SDA) oštro je kritikovala predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Harisa Silajdžića zbog učešća na vjerskoj službi za ramazanski Bajram u džamiji Ferhadija u Banjaluci, gdje se, kako kažu, pojavio sa pričama o toleranciji zarad prikupljanja političkih poena pred izbore.

"Tamo gdje mu zatreba političkih poena pred izbore, Silajdžić se pojavljuje s pričama o toleranciji, a onda se vraća u Federaciju BiH i nastavlja s retorikom koja samo šteti Bošnjacima u RS, ali i svim građanima BiH", tvrde iz SDA.

Iz ove stranke navode da je "licemjerno" što se Silajdžić sada poziva na toleranciju, kada je "svojim djelovanjem u Predsjedništvu BiH i pozivanjem na "sto odsto BiH" širio, kako kažu, netoleranciju, koja je snažila retrogradne snage i slabila državu".

"Narod zna da je Silajdžićev jedini interes njegov što duži ostanak u politici, kao i zadržavanje sadašnjeg stanja nesigurnosti, netolerancije i besperspektivnosti", navodi se u saopštenju.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE