• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tegeltiji dostavljena imena ministara i zamjenika iz Srpske i HDZ-a

Autor SRNA

Predsjedavajućem Savjeta ministara Zoranu Tegeltiji danas su dostavljena imena ministara i zamjenika ministara iz Republike Srpske i HDZ-a, saznaje Srna.

 Tegeltiji dostavljena imena ministara i zamjenika iz Srpske i HDZ-a Izvor: MONDO/ Dragana Božić
Izvor: MONDO/ Dragana Božić

Za ministarske pozicije iz SNSD-a predloženi su Staša Košarac za ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa i Vojin Mitrović za ministra transporta i komunikacija, dok je DNS predložio Draška Aćimovića iz reda ostalih za ministra za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara.

Kada je riječ o zamjenicima ministara iz Republike Srpske, za zamjenika ministra civilnih poslova predložen je Siniša Ilić iz Ujedinjene Srpske, za zamjenika ministra odbrane Mirko Okolić iz SNSD-a i za zamjenika ministra bezbjednosti Vladimir Mijatović iz SP-a.

Možda će vas zanimati

Iz HDZ-a dostavljena su imena Vjekoslava Bevande za ministra finansija i trezora, Josipa Grubeše za ministra pravde i Ankice Gudeljević za ministra civilnih poslova.

Josip Brkić predložen je za zamjenika ministra inostranih poslova, Mijo Krešić za zamjenika ministra odbrane i LJiljana Lovrić za zamjenika ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa.

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija u srijedu, 11. decembra, nastavlja konsultacije sa bošnjačkim političkim partijama.

Da bi započeo proces provjere kandidata za ministre i zamjenike ministara u Savjetu ministara, neophodno je da prijedloge kandidata za ove pozicije dostave i predstavnici bošnjačkih političkih partija.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE