• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP pozvao Viškovića: Nema opravdanja za nasilje, smijenite Lukača

Autor mondo.ba

Predsjedništvo PDP-a pozvalo je danas premijera RS Radovana Viškovića da smijeni ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, nakon fizičkog nasrtaja na narodnog poslanika Draška Stanivukovića tokom prethodne posebne sjednice NSRS.

Iz te stranke navode da ovakvi postupci ne mogu i ne smiju imati bilo kakvo opravdanje, pogotovo kada je akter neko ko je nosilac najviših funkcija u Republici Srpskoj.

"Podsjećamo da je fizičkom napadu prethodila jasno izrečena prijetnja ministra Lukača upućena poslaniku Stanivukoviću, kao i poziv da priđe njegovoj govornici kako bi ga udario", dodaju iz PDP-a.

Još jednom pozivaju članove Predsjedništva BiH da objave zvaničnu verziju dokumenta "Program reformi BiH“ koji je usvojen na sjednici Predsjedništva održanoj 19. novembra ove godine, i upućen u sjedište NATO alijanse u Brisel.

"Predsjedništvo PDP-a je još jednom osudilo činjenicu da se pred poslanicima u Narodnoj skupštini Republike Srpske nije našao originalan dokument i pozvalo sva tri člana Predsjedništva da objave zvaničnu verziju ovog, za Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu, veoma važnog dokumenta", saopšteno je iz te stranke.

Najavili su da će u narednom periodu, nakon novogodišnjih i božićnih praznika, širom Republike Srpske početi sa provođenjem aktivnosti i peticijom građana protiv povećanja PDV-a, a samim tim i novih nameta, koje je ranije, kako navode, najavio predsjedavajući Vijeća ministara Zoran Tegeltija.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ji

Vi ko mala djeca,necete dobiti bombonu i dižete graju.Tu igru ste vi trazili i započeli.Nemožete igrati i onda više,ućutite.Narod je rekao svoje.Neda gospodina Lukača.

MONDO REPORTAŽE