• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši ministar kandidat opozicije u Novom Gradu

Autor SRNA

Slobodan Stanić biće zajednički kandidat SDS-a i PDP-a na izborima za načelnika opštine Novi Grad, predviđeno je sporazumom koji su danas potpisali predsjednici opštinskih odbora tih stranaka Mladen Šumar i Milanko Mihajilica.

 Bivši ministar kandidat opozicije u Novom Gradu Izvor: SDS

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović, koji je sa predsjednikom PDP-a Branislavom Borenovićem prisustvovao potpisivanju sporazuma, smatra da je Stanić najbolji kandidat za načelnika opštine.

"Novom Gradu su potrebne promjene. Mislim da smo napravili dobar izbor i da imamo kandidata koji može da od ove opštine napravi pristojno mjesto za život", rekao je on.

Borenović je ocijenio da je prvim koalicionim sporazumom potpisanim danas u Novom Gradu poslata jasna poruka da ova opština može biti moderni evropski grad.

On smatra da će predizborna kampanja biti atipična i mirnija.

"Nama to odgovara, mi nikad nismo vodili skupu kampanju. Nama odgovara kampanja u kojoj ćemo snagom direktnog kontakta sa građanim, snagom našeg glasa pokazati da imamo šta da ponudimo", rekao je Borenović i dodao da je PDP spreman za izbore.

Stanić je rekao da ove stranke preuzimaju kormilo ovog grada, prave snažan zaokret i sigurno ništa više neće biti isto, te istakao da imaju rješenja i ljude koji će raditi da riješe brojne probleme.

Šumar smatra da je Stanić najbolji odabir za kandidata za načelnika opštine, dok je
Mihajilica naveo da su u Novom Gradu najveći problemi odlazak mladih, najavljena izgradnja odlagališta radioaktivnog otpada na području Dvora u Hrvatskoj i status graničnog prelaza.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE