• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poplave obustavljaju saobraćaj

Na većini putnih pravaca u RS i FBiH saobraćaj se odvija otežano,a na nekim dionicama je obustavljen, saopšteno je iz Auto-moto saveza RS.

 Poplave obustavljaju saobraćaj  Izvor: MONDO

Na dionicama u višim krajevima i preko prevoja u toku noći evidentirana je poledica, a vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle.

Saobraćaj je zatvoren na dionicama Bijeljina - Zvornik - granični prelaz Rača, preko Dvorova, u mjestu Gojsovac, a kao alternativni pravci samo za putnička vozila koristi se put Batkovići - granični prelaz Rača, a iz pravca Srbije Crnjevo - Vršani, gdje se izlazi na put za Brčko.

Zbog izlijevanja rijeke Zalomke na regionalnom putu Nevesinje - Berkovići, u mjestu Zovi Do, potpuno je obustavljnjn saobraćaj, a kao alternativni prvac koristi se Mostar - Stolac - Berkovoći.

Zbog izlijevanja rijeke Sane obustavljen je saobraćaj na putu Prijedor - Bišćani, u mjestu Tukovi, a zbog sanacije odrona u mjestu Kalata saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom na putu Prijedor - Banjaluka.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu, otežano je odvijanje saobraćaja na putnim pravcima: Livno - Bosansko Grahovo, Bosansko Grahovo - Strmica i Bihać - Srbljani, u mjestu Kostela, a zbog većeg odrona na putnom pravcu Foča - Gacko, u mjestu Sastavci.

Na graničnom prelazu Pavlovića most saobraćaj je i dalje obustavljen, te se preporučuje granični prelaz Rača, a zbog vode na kolovozu, obustavljen je saobraćaj i na graničnim prelazima Doljani i Gabela Polje.

Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja.


(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE