• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poplave zaustavile saobraćaj

Veliki broj saobraćajnica širom BiH pod vodom. Zatvoreni granični prelazi Pavlovića most i Gabela polje.

 Poplave zaustavile saobraćaj Izvor: MONDO

Saobraćaj na magistralnom putu Bijeljina-granični prelaz Rača preko Dvorova u mjestu Gojsovac i dalje je obustavljen zbog poplavljenog kolovoza, a kao alternativni pravci samo za putnička vozila koristi se put Batkovići-Brodac, a iz pravca Srbije Crnjelovo-Vršani, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na putnim pravcima Nevesinje-Berkovići u mjestu Zovi Do, dok se kao alternativni pravac koristi put Mostar-Stolac-Berkovoći.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu otežano jednom trakom saobraća se na putnim pravcima Banjaluka-Prijedor na ulazu u Prijedor, Bratunac-Fakovići u mjestu Sikirići i Bratunac-Skelani, a zbog većeg odrona na magistralnom putu Gacko-Foča u mjestu Sastavci.

Na magistralnom putu Bijeljina-Zvornik u mjestu Tršić i u mjestu Janja saobraćaj je normalizovani i odvija se u obje kolovozne trake, kao i na dionici puta Bratunac-Ljubovija u Moštanici.

U višim predjelima i preko planinskih prevoja kolovoz je jutros mjestimično zasniježen, a skreće se pažnja i na poledicu, zbog čega se vozačima savjetuje da voze oprezno.

U Federaciji BiH zbog poplavljenog kolovoza obustavljen je saobraćaj na regionalnim putevima Gabela Polje-Čapljina, Hutovo-Ravno, Ravno-Ljubinje i Tomislavgrad-Lipa.

Poplavljen je i podvožnjak u Liješnici na ulazu u Maglaj i u Blatuši na ulazu u Zenicu.

Zbog vode ili oštećenja na kolovozu, otežano je odvijanje saobraćaja na putnim pravcima Livno-Bosansko Grahovo-Strmica i Bihać-Srbljani u mjestu Kostela.

Zbog vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima Pavlovića Most i Gabela Polje.

Na graničnom prelazu Izačić, zbog loših vremenskih uslova u Hrvatskoj obustavljen je saobraćaj za teretna vozila u smjeru Slunja, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE