• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radikali poručili Mladiću da se ne predaje

Poslanici Srpske radikalne stranke poručili su danas generalu Ratku Mladiću da se ne preda Haškom sudu i da "izdrži sve pritiske" na njegovu porodicu u Srbiji.

 Radikali poručili Mladiću da se ne predaje Izvor: MONDO

"Ako može da nas čuje, poručujem mu da se ne preda, da izdrži pritiske, jer će proći i ova marionetska vlast", rekao je šef poslaničke grupe SRS-a Dragan Todorović u Skupštini Srbije.

On je napomenuo da je Mladićevoj supruzi oduzeto pravo da prima muževu penziju, dok bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, kao zadnji predsjednik SFRJ, prima penziju iz Srbije.

"Vojislava Šešelja nekoliko meseci ubijaju u Haškom tribunalu, a država ćuti. Mi nećemo prestati da se borimo za interese građana i Srbije. Mi ćemo izražavati svoje stavove i bićemo protiv hapšenja Mladića", poručio je Todorović.

Radikali su najavili da će od nadležnih organa zatražiti da im dostave podatke o napadaču na njihovog poslanika Milana Avramovića u petak, 3. decembra, u Palati pravde, gdje su članovi stranke došli da prisustvuju suđenju Mladićevom supruzi Bosiljki, koju terete zbog nedopuštenog posjedovanja oružja u porodičnoj kući, a koje je otkriveno tokom istrage.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE