• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Let Beograd-Sarajevo 99 evra

Srpska aviokompanija "Jat ervejz" 17. januara kreće sa novom akcijom kojom želi da po povoljnim cijenama približi putnicima 25 evropskih destinacija.

 Let Beograd-Sarajevo 99 evra Izvor: MONDO

Cijena povratne karte za Trst, Ljubljanu, Tivat, Podgoricu, Skoplje, Sarajevo, Beč, Berlin, Dizeldorf, Štutgart i Solun je 99 evra - saopšteno je iz Jata.

Za Rim, Milano, Istambul i Cirih može se putovati za svega 119 evra.

Putovanja do Atine, Pariza, Londona, Stokholma, Kopenhagena, Getebroga, Amsterdama, Brisela, Larnake i Frankfurta koštaju 149 evra.

Pogodnost koju nudi ''Jat'' pokriva i polijetanja iz gradova regiona, tako da će povratno putovanje iz Skoplja, Sarajeva i Podgorice preko Beograda ka tim evropskim destinacijama koštati 189 evra.

Akcijske cijene uključuju i aerodromske takse, a akcija će trajati do kraja ovog mjeseca i odnosiće se na putovanja od 1. februara do 15. aprila.

Cilj ove kampanje je unapređenje usluge korisnicima i prilagođavanje novim zahtjevima tržišta, koji podrazumijevaju viši nivo i kvalitet usluge, uz što manje troškove.

Zainteresovani putnici mogu se bliže informisati u svim poslovnicama ''Jat-a'' u zemlji i inostranstvu, besplatnim pozivom na telefon 0-800-111-528 ili za pozive sa mobilnog i van Srbije na +381 113 112 123, kao i putem sajta www.jat.com.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE