• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U aprilu javni poziv za autoput Banjaluka - Doboj

Izgradnja mreže autoputeva, posebno na dionici Banjaluka - Doboj, stigla do raspisivanja javnog poziva, koji je najavljen za april.

 U aprilu javni poziv za autoput Banjaluka - Doboj Izvor: MONDO

Ovo je potvrdio Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske (RS) Nedeljko Čubrilović danas u Narodnoj skupštini RS tokom "Aktuelnog časa".

"U idućem mjesecu biće raspisan poziv za izvođenje radova na dionici Prnjavor - Doboj i za učešće u koncesiji Banjaluka-Peravor i Doboj-Jakeš", rekao je Čubrilović.

Čubrilović je ovo rekao odgovarajući na pitanje šefa poslanika PDP-a Zorana Đerića dokle se stiglo u izradi planske i studijske dokumentacije za izgradnju mreže autoputeva, posebno brzog puta Lukavica-Pale, Sokolac-Rogatica i Ustriprača-Višegrad.

Ministar saobraćaja i veza RS rekao je da je završen projekat izgradnje autoputa do ugovaranja posla za Doboj, kao i rješavanje imovinskih odnosa, te projekat Doboj - Jakeš gdje treba pristupiti rješavanju imovinskih odnosa.

Čubrilović je rekao da je Vlada RS u razgovorima sa Vladom Srbije saglasna za izgradnju brzog puta od granice kod Višegrada do koridora pet ce, koja je kandidovana kod fondova EU.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE