• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijanić: U samoodbrani uzvraćen udarac

Aleksandar Tijanić izjavio je, komentarišući incident pred početak suđenja Biljani Kovačević Vučo, da je bio primoran da udari Miloša Lukovića.

 Tijanić: U samoodbrani uzvraćen udarac Izvor: MONDO

Direktor RTS-a Aleksandar Tijanić izjavio je da je bio primoran, u samoodbrani, da udari šefa izbornog štaba LDP za Palilulu Miloša Lukovića, koji je na suđenje, u procesu protiv Biljane Kovačević-Vučo, došao u svojstvu publike i, po mišljenju Tijanića, "kao direktan oblik pritiska na sud".

Incident se dogodio u hodniku, ispred sudnice Prvog opštinskog suda, pre početka suđenja predsednici Komiteta pravnika za ljudska prava Kovačević-Vučo po tužbi koju je, za klevetu i uvredu, protiv nje podneo Tijanić.

Prema rečima Tijanića, jedan momak se odvojio od gomile i pošao ka njemu i njegovoj pravnoj zastupnici, i pri tom opsovao njega i Kosovo.
"Zatim je podigao ruku i krenuo na nas, pa sam u samoodbrani bio primoran da mu udarim, više vaspitni šamar, nego udarac".

Nakon toga je, dodao je Tijanić, pobegao niz stepenice, da bi se kasnije vratio na suđenje i pokušao da uđe u sudnicu, "što je očigledan dokaz da je podmetnut".

Direktor RTS-a je rekao da je tek kasnije saznao ko je on, zapitavši se "šta stranački aktivista radi na procesu koji nema veze sa njegovom strankom".

Prema rečima Tijanića, "Biljana Kovačević-Vučo je, kao i prošli put, kada je na suđenje dovela 200 ljudi, sada dovela Lukovića kao direktan oblik pritiska na mene i na ceo pravosudni sistem".

Tijanić je dodao da će protiv Lukovića podneti krivičnu prijavu zbog napada na njega i njegove pravne zastupnike.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE