• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Pandurević najmenadžer RS

Direktor i vlasnik preduzeća "Drvolik" iz Rogatice Mladen Pandurević izabran je za najmenadžera RS 2009. godine u izboru lista "Fokus".

 Mladen Pandurević najmenadžer RS Izvor: MONDO

Kandidate za najmenadžera godine lista "Fokus" nominovale su opštine RS, a o njihovom rangiranju odlučivali su i čitaoci ovog lista.
Pandurević je među devet kandidata koji su ušli u uži izbor izabran za najboljeg i kao nagradu je dobio automobil "lada kalina".

Podsjećajući da je ovo treća godina od kada je preduzeće "Pres komerc" osnovalo "Fokus", direktor ovog preduzeća Zoran Šarenac rekao je na svečanosti u Banjaluci da je ovaj dnevni list prijatelj svojih čitalaca, koji nastoji da im pruži prave informacije iz RS, okruženja i svijeta.

"Zalagaćemo se za bolji privredni ambijent RS, kulturu i odbranu RS i njenih institucija, a naš cilj je i saradnja sa ostalim medijskim kućama", rekao je Šarenac i dodao da iza ove kuće stoje dobri rezultati, te da je njeno opredjeljenje rad sa čitaocima i sponzorima na profesionalan i korektan način.

Šarenac je uručio i ključeve od stana Slobodanu Marinu, izbjeglici iz Hrvatske, koji je ovu nagradu dobio učestvujući u igri "najsrećniji fiskalni račun".

Na manifestaciji u petak uvečedodijeljena je i povelja dnevnog lista "Fokus" Mitru Laziću, sportskom radniku iz Novog Grada, povodom 100 godina postojanja Fudbalskog kluba "Sloboda" iz ovog grada.

Izboru najmenadžera godine prisustvovali su ministar finansija RS Aleksandar DŽombić, direktor Zavoda za zapošljavanje RS Boško Tomić, direktor Privredne komore RS Dragica Ristić, gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović, direktor Turističke organizacije RS Tihomir Ljubojević, mnogobrojni privrednici, kulturni i sportski radnici.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE