• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspostavljena avio-linija Sarajevo-Zagreb

Kompanija ''BH erlajns'' povećala je broj svojih vazdušnih linija za Zagreb koje će se od danas odvijati šest puta sedmično, osim subote.

 Uspostavljena avio-linija Sarajevo-Zagreb Izvor: MONDO

Direktor ove aviokompanije Nudžein Rečica rekao je da je cijena povratne karte od 30 evra i aerodromske takse od 84 evra prihvatljiva za svu klijentelu.

Obraćajući se novinarima iz BiH koji su došli u Zagreb današnjim promotivnim letom, Rečica je istakao da ova kompanija sa sarajevskog aerodroma ima više od 180 polijetanja mjesečno.

"Trenutno je lepeza destinacija proširena na devet redovnih linija, i to za: Frankfurt, Cirih, Kopenhagen, Geteborg, Štokholm, Beč, Istambul, te Beograd i Zagreb'', rekao je Rečica.

On je istakao da je u potpunosti zaživio komercijalni ugovor sa kompanijom ''Junajted erlajns'' sa kojom će ''BH erlajns'' preko Ciriha i Frankfurta pojednostaviti putovanja iz SAD prema BiH.

U Javnom preduzeću ''BH erlajns'', nakon dokapitalizacije u 2008. godini, Federacija BiH učestvuje sa 50,93 odsto, komapnija ''Turkiš erlajns'' sa 49 odsto i ''Energoinvest'' sa 0,7 odsto vlasništva.

Gosti iz Sarajeva koji su učestvovali u promotivnom letu na zagrebačkom aerodromu dočekani su tradicionalnim vodenim pozdravom kojim se dočekuju avioni na promotivnim letovima.

Zamjenik glavnog direktora Vazdušne luke u Zagrebu Ivan Damjanović istakao je na svečanom prijemu da je uspostavljanje linije Sarajevo - Zagreb - Sarajevo još jedan primjer da zagrebačka vazdušna luka nastavlja kontinuiran trend povećanja broja destinacija.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE