• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kristalna prizma" društvu "Mikrofin"

Nagrada "Kristalna prizma" za najuspješnije mikrokreditno društvo (MKD) u 2009. godini pripalo je MKD "Mikrofin" iz Banjaluke.

 "Kristalna prizma" društvu "Mikrofin" Izvor: MONDO

Za najuspješniju banku u 2009. godini "Kristalna prizma" dodjeljena je "Unikredit banci", a kao najuspješnijem u oblasti osiguranja, ova nagrada dodijeljena je osiguravajućem društvu "Sarajevo osiguranje".

Na svečanoj ceremoniji u organizaciji Konsultantske kuće "Revikon" i regionalnog poslovnog magazina "Prizma", za najuspješnijeg menadžera u oblasti bankarstva proglašen je generalni direktor Rajfajzen banke u BiH Mihael Miler.

Najuspješniji menadžer u oblasti osiguranja je direktor "Euroherc osiguranja" Dinko Musulin, a za najuspješnijeg menadžera u oblasti mikrokreditiranja proglašen je Kenan Crnkić, generalni direktor Mikrokreditne fondacije "Prizma".

Ovogodišnji projekat rangiranja banaka, mikrokreditnih organizacija i osiguravajućih društava je kao i prethodnih devet godina imao cilj pružiti pouzdane, stručne i korisne informacije, te aktuelizovati i unaprijediti uključenost u rad finansijskih institucija, saopšteno je iz Konsultantske kuće "Revikon".

Prije svečane ceremonije dodjele nagrada, u organizaciji "Revikona" i magazina "Prizma" održan je i okrugli sto o temi "Uzroci i posljedice stagnacije u razvoju financijskog sektora u BiH".

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE