• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove usluge na tržištu kapitala

Komercijalna banka i Monet broker Banjaluka sklopili su Ugovor o trgovinskom zastupanju u poslovanju sa hartijama od vrijednosti.

 Nove usluge na tržištu kapitala  Izvor: MONDO

Ugovor koji su potpisali direktor Komercijalne banke Srđan Šuput i direktorka Monet brokera Cvijeta Tomić podrazumijeva novi set novih usluga - od brokerskih poslova (kupovine i prodaje akcija ili obveznica) do usluga investicionog savjetovanja, upravljanja portfoliom, agenta emisije, preuzimanja preduzeća...

Takođe, od septembra  u centrali i svim filijalama Komercijalne banke (Banjaluka, Laktaši, Gradiška, Mrkonjić Grad, Brčko, Bijeljina, Tuzla, Zvornik, Pale, Sarajevo, Trebinje) građani moći izdavati svoje kupovne i prodajne naloge, te dobiti sve neophodne informacije o tržištu kapitala.

"Monet broker neprestano radi na poboljšanju svojih usluga. Saradnjom sa Komercijalnom bankom nastojimo da se približimo klijentima i u drugim gradovima BiH, a za klijente koji aktivno trguju na Banjalučkoj berzi uveli smo web eTrader aplikaciju koja omogućava jednostavnu i bržu trgovinu putem Interneta, praćenje podataka u realnom vremenu kao i kompletan uvid u trgovanje, “ izjavila je direktorka Monet brokera Cvijeta Tomić. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE