• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hipo banka kredtitira banjalučku “Toplanu”

Kredit odobren na rok od sedam godina sa grejs periodom od 12 mjeseci

 Hipo banka kredtitira banjalučku “Toplanu” Izvor: MONDO

Banjalučka "Toplana" spremno dočekuje ovogodišnju sezonu grijanja, a menadžment ovog preduzeća poručuje građanima da cijene grijanja neće rasti u odnosu na prošlu godinu.

"Zahvaljujući kreditnom aranžmanu sa Hipo Alpe Adria Bankom Banjaluka obezbijedili smo potrebna sredstva kako bi nastavili kvalitetne isporuke toplotne energije. Ova sredstva biće iskorištena za izmirenje tekućih obaveza za mazut i nabavku novih količina za uredan početak sezone grijanja 2010/11", izjavila je Srni direktor "Toplane" Branka Ružević.

Ona je naglasila da je kredit odobren na rok od sedam godina sa grejs periodom od 12 mjeseci, te dodala da Hipo Alpe Adria banka Banjaluka već nekoliko godina finansijski prati banjalučku "Toplanu", omogućavajući da se sezona grijanja odvija nesmetano i bez povećanja cijena.

Direktor Hipo Alpe Adria Banke Banjaluka Samuel Vlčan rekao je Srni da je banjalučka "Toplana" dobar primjer da javna preduzeća mogu biti uspješna i efikasna u pružanju kvalitetne usluge građanima i da mogu da ispunjavaju svoje kreditne obaveze kada imaju odgovoran i kvalitetan menadžment.

"Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da će uz pomoć kreditnih sredstava Hipo banke i ova sezona grijanja biti topla za Banjalučane, te da neće biti povećanja cijene grijanja", rekao je Vlčan.

Sezona grijanja u Banjaluci počinje 15. oktobra i traje do 15. marta, a cijena grijanja iznosi 1,35 KM po metru kvadratnom stambenog prostora.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE