• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po najnovije brendove - u Bosku!

Adaptacija prostora "Boske" je pri kraju, a neki od novih "stanara" robne kuće su: Ulla popken, Lindex, O'Neal, City time, Sportina, New Yorker..

 Po najnovije brendove - u Bosku! Izvor: MONDO

“Građevinski radovi na objektu su pri kraju, poslije čega će zakupci popunjavati prostor. "Boska" bi trebala biti dostupna kupcima krajem oktobra ili početkom novembra ”, rekao je Ljubomir Dakić, direktor “Boske” za MONDO.

Radovi na rekonstrukciji trajali su skoro tri mjeseca, a u okviru sanacije su zamijenjeni podovi, stropovi, liftovi, stepeništa, kompletna keramika u kupatilima, te očišćena fasada. Na spoljašnjosti robne kuće neće doći do značajnih izmjena osim postavljanja nove reklame sa njenim imenom.

Od kada je 58 odsto državnog kapitala “Boske” prodat beogradskom konzorcijumu “Delta Zekstra” za tri miliona evra, poslovanje ove robne kuće je obilježio dugo čekanje uplate novca, te veliki broj protesta njenih 235 radnika.

Dogovor s radnicima postignut je krajem prošle godine, a njima su isplaćena sva potraživanja za 2006. i 2007. i 80 odsto za 2008. i prošle godine

Većina njih odustala je od tužbe protiv preduzeća zbog nezimirenih obaveza i od ostalih zahtjeva.
Robna kuća “Boska” otvorena je 6. jula 1978. godine, a njena osnovna djelatnost jeste trgovina na veliko i na malo artiklima široke potrošnje, te trgovina na malo u nespecijalizovanim prodavnicama.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE