• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Banjaluke u Beč, Cirih i Frankfurt

Sarajevska avio-kompanija "BH erlajns" od 31. oktobra sa banjalučkog aerodroma uvešče ditrektne linije do Ciriha i Beča, a od 1. novembra i do Frankfurta.

 Iz Banjaluke u Beč, Cirih i Frankfurt Izvor: MONDO

Cijena povratne karte Banjaluka-Cirih sa taksama je oko 432 KM, za liniju Banjaluka-Frankfurt oko 336 maraka, a do Beča i natrag 320 maraka.

Putnici će moći da putuju u Frankfurt dva puta sedmično - ponedjeljkom i četvrtkom, do Beča četvrtkom i nedjeljom, a u Cirih srijedom, petkom i nedjeljom. Red letenja za sve tri linije važi do 24. marta 2011. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u "BH erlajnsu", banjalučkom aerodromu i banjalučkoj putničkoj agenciji "Ars turs", piše "EuroBlic".

Trenutno sa banjalučkog aerodroma postoji direktna linija do Ljubljane koja saobraća četiri puta sedmično. Povratna karta do Ljubljane košta 221 marku, a do Beča nešto više od 600 KM.

U banjalučkom aerodromu se nadaju da će najavljeno ukidanje viznog režima građanima BiH za zemlje "šengena" rezultirati i uvođenjem više linija za evropske i svjetske destinacije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE