• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moj biznis: Adrenalinski turizam u Foči

Turističku ponudu Foče uglavnom vezuju za rafting. Učesnici rijaliti serijala „Moj biznis“ došli su na ideju da potencijale dodatno iskoriste.

 Moj biznis: Adrenalinski turizam u Foči Izvor: MONDO

Komunikativni i željni uspjeha Miodrag Jojić i Aleksandar Lalovac željeli bi da Foču pretvore u centar adrenalinskog turizma u Bosni i Hercegovini.

Netaknuta priroda i blizina nacionalnog parka „Sutjeska“ mogli bi da privuku turiste, ne samo iz zemlje, već iz cijelog svijeta.

"Prije svega, za nas to nije samo poslovna ideja, već ostvarenje sna. Dugo razmišljamo o pokretanju ovog projeta, ali je glavna prepreka novac. Naša ideja je da koristimo prirodne potencijale, ali su potrebna dodatna ulaganja. Eko-selo bi posjetiocima nudilo domaću hranu, vožnju motociklima kroz prirodu, jahanje, obilazak planinskih ljepotica Zelengore, Maglića, Vučeva i Snježnice. Prioritet je iskorišćavanje postojećih prirodnih resursa", kaže Miodrag.

U njihovom timu nema vođe.

"Miodrag i ja se oko svega dogovaramo. Složni smo i dopunjavamo se u svim poljima. Veže nas zajednička ljubav prema prirodi i slični hobiji. Moj hobi je penjanje na vještačku stijenu, tome se posvećujem četiri puta nedeljno. Miodrag se bavi planinarenjem i raftingom. Pored toga, vozi i popravlja motore već 30 godina"

O serijalu "Moj biznis“ Miodrag kaže:

"Ovo je veliko iskustvo. Susret sa ljudima koji isto tako imaju poslovne ideje, ali nemaju finansijske mogućnosti za pokretanje vlastitog biznisa bilo je inspirativno. Znamo da se i drugi susreću sa istim problemima kao i mi. Generalno, imamo veoma dobro mišljenje o cijelom serijalu. Ovo je prvi put da neka medijska kuća usmjerava ljude da pokreću vlastiti posao, što je više nego pohvalno".

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE