• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragedija u Tetovu potresla region: Zvaničnici Srpske uputili saučešće

Autor Dragana Božić

Zvaničnici Srpske uputili telegram saučešća predsjedniku Sjeverne Makedonije Stevi Pendarovskom povodom velike nesreće u Kovid bolnici u Tetovu.

 Dodik i Cvijanovićeva uputil itelegram saučešća makedonskom predjsedniku Izvor: Srna/Snežana Samardžija

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je cijeli region veoma potresla tužna vijest o požaru koji je zahvatio Kovid bolnicu u Tetovu, a u kojem je život izgubilo najmanje 14 ljudi, dok je više povrijeđeno, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"U ovim teškim trenucima svi smo uz narod Sjeverne Makedonije i saosjećamo u njihovom teškom bolu. Molim Vas da iskreno i najdublje saučešće prenesete i porodicama nastradalih, a povrijeđenim želje za brz i uspješan oporavak", naglasio je Dodik u telegramu saučešća.

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović je navela da je sa velikom tugom primila vijest o strašnoj nesreći u kojoj je stradao veliki broj ljudi, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

"Ova tragedija je potresla sve naše građane koji istinski saosjećaju sa porodicama nastradalih", navela je Cvijanovićeva u telegramu.

Ona je u svoje i u ime građana Republike Srpske Pendarovskom, porodicama i prijateljima stradalih izrazila najdublje saučešće, a povrijeđenima poželjela brz i uspješan oporavak.

Saučešće predsjedniku Sjeverne Makedonije u putio je i premijer Republike Srspke Radovan Višković.

„U ime Vlade Republike Srpske i svoje lično ime, Vama i građanima Sjeverne Makedonije izražavam najdublje saosećanje u trenucima dok tugujete za žrtavama požara u Tetovu. Sa šokom i nevjericom primili smo vijest o tragičnom gubitku ljudskih života u kovid bolnici u Tetovu. U mislima smo sa narodom Sjeverne Makednije, dok tuguje za žrtvama ovog tragičnog događaja“, navodi se u telegramu predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Najmanje 14 ljudi poginulo je u požaru koji je sinoć zahvatio improvizovanu, privremenu kovid bolnicu u centru Tetova. 

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE