• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Mnogo korisnih i konkretnih diskusija

Autor Siniša Stanić

Zasjedanje Skupštine grada Banjaluka završeno je danas nakon razmatranja prijedloga odluke o visini plata funkcionerima grada, a sjednica će biti nastavljena u petak, 29. oktobra.

 Ilić: Mnogo korisnih i konkretnih diskusija Izvor: Mondo - Nikolina Damjanić

U nastavku zasjedanja pred odbornicima je, između ostalog, više odluka o dodjeli u zakup poslovnih prostora pod posebnim uslovima, kao i informacije o poslovanju Gradskog groblja, Zavoda za izgradnju, preduzeća "Čistoća", "Vodovod", Centra za obrazovanje odraslih, te Plan kapitalnih investicija grada u periodu od 2021. do 2023. godine.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da ni 36. dan od kako zasijeda, nije okončana šesta sjednica gradskog parlamenta, te da zbog toga "trpe građani Banjaluke".

Možda će vas zanimati

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da se u toku prvog dijela zasjedanja gradskog parlamenta moglo čuti mnogo korisnih i konkretnih diskusija kada je riječ o demografskoj politici grada.

"I tokom diskusije na sjednici rekao sam da želim da Tim za demografsku politiku ne bude samo tijelo koje će se sastajati jednom u tri mjeseca, nego smo dali konkretne primjere podrške populacionoj politici i to je nešto oko čega smo postigli konsenzus", rekao je Ilić.

On je dodao da je neizostavni dio, kada je riječ o ovoj populaciji, podrška porodiljama, koja je izglasana ranijim amandmanima skupštinske većine.

"I taj dio smo kritikovali u smislu da se podrška isplati kako smo predložili amandmanima", rekao je Ilić.

(Srna)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE