• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se vatromet, stroga kontrola u Areni

Veselo oko Arene, spreman vatromet u Beogradu na tri lokacije. U Arenu se ne sme uneti gotovo ništa!

 Sprema se vatromet, stroga kontrola u Areni  Izvor: MONDO

Beograd se uveliko pripremio za večerašnji spektakl, čiji će kraj biti obeležen vatrometom sa tri lokacije u centru grada.

Već od 19 časova fanovi su počeli da okupiraju Beogradsku arenu, a policijska kontrola u gradu više je nego pojačana.

U krugu od više od kilometra oko Arene, na svakoj raskrsnici nalaze se policijske patrole, koje uglavnom regulišu saobraćajne tokove. Ka Areni su već krenule VIP delegacije, kao i hiljade fanova.

Oko Arene okupljeno je hiljade ljubitelja "lakih nota", okićenih zastavama, pištaljkama, obojenih lica...

Prema reporteru MONDA sa lica mesta, među prvima (i najbrojnijima) su Gruzijci, Nemci i Srbi. Da bi se prekratili sati čekanja ispred Arene, tu su bubnjevi, pištaljke i ostali “bučni” rekviziti posetilaca izbora za Pesmu Evrovizije.


Ukoliko ste krenuli ka Areni kolima, šanse da nađete parking su veoma male. Ceo južni deo parkinga dvorane rezervisan je samo za posetioce sa propusnicama Radio-televizije Srbije, a tu je i poseban parking za autobuse. Lepo vreme tako je nateralo mnoge da se do Arene upute pešice, a taksisti već zadovoljno trljaju ruke, očekujući povratak hiljada ljudi, koje bi trebalo prevesti do hotela, ili afterpartija.

Posetioci Arene biće podvrgnuti veoma strogoj kontroli. Iako je na prethodne probe moglo da se uđe sa, da kažemo, prosečnim sadržajem torbe jedne Beograđanke, proba finala pokazala je kako će obezbeđenje biti rigorozno. Parfemi, dezodoransi, sve čime biste mogli da gađate ili povredite učesnike ili ostatak publike, biće oduzeto na ulazu. Srećom, u Areni je kontrola “prtljaga” na nivou aerodromske, pa ćete svoj parfem, ključeve ili slično odložiti u posebnu, hermetički zatvorenu kesu. Nakon finala, svoje stvari preuzimate sa odsečkom kese.

Kroz grad se uglavnom i dalje može proći, a izmene u saobraćaju najavljene su na Brankovom mostu, koji će biti zatvoren na pola sata, počevši od 23.30 h. Očekuju se i zastoji i izmene oko Skupštine grada, gde će na video-bimu biti emitovano finale Eurosonga, i odakle će domaći komentatori preneti Evropi kojem je Srbija dala “douze points”.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE