• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović: Sastanak opozicije u četvrtak, saopštićemo Borenoviću zašto ne može imati našu podršku

Autor Nikolina Damjanić

Nebojša Vukanović, lider Liste za pravdu i red oglasio se povodom PDP-ove kandidature Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke i rekao da je zakazan novi sastanak opozicije 11. aprila.

 viber_image_2022-12-21_14-08-14-657.jpg Izvor: Mondo/Slaven Petković

Vukanović kaže da će na sastanku, koji se održava na inicijativu Milana Miličevića, prisustvovati SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front.

Napominje da će na predstojećem sastanku iskoristiti priliku da predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću saopšti razloge zašto ga više ne smatra opozicionarom i zašto ne može računati na saradnju i podršku.

"Žao mi je Igora Crnatka i drugih časnih ljudi i iskrenih opozicionara u PDP-u koji su nažalost ostali u manjini. Na tajnom glasanju tri četvrtine članova Predsjedništva PDP-a glasali je za Draška, što je očekivano i što sam najavio jer Draško ima ogroman novac, koji je alumlirao kroz izdaju i političku korupciju u posljednje 4 godine provedene na čelu Banjaluke, i sa njim kupuje naklonost i obećava funkcionerima PDP podršku u kampanji", naveo je Vukanović na svom blogu.

Dodao je da Stanivukovića i Borenovića smatra "marionetama Milorada Dodika, lidera SNSD-a".

"Od 2010. do 2022. godine na svakim izborima sam bezuslovno podržavao kandidate PDP-a, prvo u više navrata Ivanića, potom Draška Stanivukovića i Jelenu Trivić, i zauzvrat sam dobio veliko ništa, čak ni malo poštovanja i sada je vrijeme da se sve politički fakturiše i svako nosi posljedice", poručio je Vukanović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

peh

Trivićka pročitana si. Glup ti je fazon kao Draško SNSD kandidat. A ti neki veliki opozicionar a biti opozicionar u BL je pobjeda. Ma ništa to. Traži druge savjetnike i agencije

Miki

SNSDraško

....

Od price nemas nista vukanovicu.Predji sa rijeci na djela za promjenu i izadji nekome na duel

Vasko

A čega si ti kandidat moj Vukane, samo pričaš jesi li kome izašao na dvoboj. Draško je barem pobijedio za razliku od Tebe i Trivićke kojima je i dva mandata u Skupštini uspjeh

Vukance

Ti uzmas Trebinje, ti si kandidat i lagana pobjeda, ili si kukavica i ne smijes na crtu SNSD. I mutis opoziciju i svadjas, ajde stani na crtu Drasku i uzmi Banja Luku, ako smijes.

MONDO REPORTAŽE