• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštunica: Vreme prolazi, šanse sve manje

Kako vreme prolazi, sve manje izgleda realno da je moguće sa koalicijom oko SPS ostvariti ciljeve nacionalne vlade, izjavio je Vojislav Koštunica.

 Koštunica: Vreme prolazi, šanse sve manje Izvor: MONDO

Da bi nacionalna vlada uspešno branila državne i nacionalne interese, potrebna je i čvrsta volja i jasni politički principi, a dosadašnji pregovori nisu potvrdili da koalicija oko SPS u istoj meri kao i DSS, NS i SRS želi da se napravi nacionalna vlada, rekao je Tanjugu predsednik DSS.

On je napomenuo da je javnost upoznata da su DSS i NS napravili pravnu analizu SSP i do danas koalicija oko SPS nije odgovorila da li se slaže ili ima neke primedbe na ovu analizu. Takođe, DSS je uputio koaliciji oko SPS informaciju o mogućnostima povećanja penzija u 2008. godini.

"Ta informacija može ekspertima iz PUPS-a da posluži da naprave analizu za svoje zahteve i projekte. Pošto mi svoje potencijalne partnere smatramo ravnopravnim, očekujemo da za nastavak razgovora koalicija oko SPS napravi sve dodatne analize potrebne za ostvarivanje njihovih zahteva. To će biti i dobar znak da i koalicija oko SPS ima podjednaku dobru volju da se napravi nacionalna vlada. Do tada DSS neće praviti više nikakve analize", poručio je Koštunica.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE