• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Sve više liči na vladu DS-SPS

Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić ocenio je da "sve više liči da će vlada ići na tu stranu" da koalicija okupljena oko SPS formira vladu sa DS.

 Nikolić: Sve više liči na vladu DS-SPS Izvor: MONDO

Nikolić je kazao da je SRS spremna da bude opozicija, kao i ranije, a zna se "šta je posao opozicije", i poručio da ako SRS i DSS "budu opozicija, DS nema čemu da se raduje".

Gostujući na TV Foks, Nikolić je kazao da mu je "najzanimljivija politika (lidera PUPS-a) Jovna Krkobabić koji traži kontrolni paket da će biti siguran u vladi": "Pa ako vlada ne ispuni ciljeve, podnesu se ostavke i tu nema garancija."

Nikolić je kazao da je lider SPS Ivica Dačić u razgovorima sa SRS i DSS "tražio da bude jedini potpredsednik vlade", ali da to nije bilo moguće (da SRS nema nijednog potpredsednika) pa je "dogovoreno da će Koštunica u ekspozeu da izjavi da Dačić menja potpredsednika iz SRS" s čime se, prema Nikolićevim rečima, "Dačić složio".

"Lako je izmisliti razloge kada nešto ne želite. Mi smo sve to završili vrlo brzo i trebalo je samo vreme da se ta vlada obelodani. Ali, vreme ističe. Ako neko misli sada da je lako prevariti svoje birače, grdno se vara", kazao je Nikolić.

Govoreći o koaliciji na nivou Beograda i zakazivanju sednice gradske skupštine za 14. jul, Nikolić je kazao da je to učinjeno kako bi se uticalo u međuvremenu na socijaliste da ukoliko dogovore vladu sa DS, to urade i na nivou Beograda: "To je veliki moralni ispit za socijaliste na gradskom nivou i ne znam kako će oni da izdrže pritisak i održe formiranu koaliciju." On je dodao da "poznaje Aleksandra Antića iz SPS koji je bio jedan od najevćih kritičara vlasti DS i da je prosto nemoguće da sada pristane na gradskom nivou na koaliciju sa DS".

Nikolić je kazao da su mu se neki, među kojima je i Dragan Marković Palma, "žalili da ih ucenjuju".

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE