• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užičanin pucao na kosovsku policiju?

Kosovski mediji preneli su da je izvesni Predrag Đorđević pucao na pripadnika KPS i da ima indicija da je on pripadnik "Garde cara Lazara".

 Užičanin pucao na kosovsku policiju? Izvor: MONDO

Kosovski mediji na srpskom jeziku tvrde da je izvesni Predrag Đorđević prošle noći pucao na pripadnike Kosovske policijske službe (KPS) u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Lice koje je pucalo na pripadnike KPS-a ranjeno je i nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Prištini, a čuvaju ga specijalne jedinice KPS. U bolnici je i ranjeni pripadnik te službe.

Predrag Đorđević je, kako navode mediji, rođen 1980. godine u Zemunu, sa prebivalištem u Užicu. Mediji navode da "ima indicija da je Đorđević član 'Garde cara Lazara' ".

KPS je saopštila da je lice koje je pucalo na pripadnike KPS-a staro između 35 i 40 godina.

Portparol KPS-a Veton Eljšani nije mogao agenciji Beta da potvrdi navode o identitetu napadača. "Ne mogu da potvrdim nikakav identitet lica koje je prošle noći napalo pripadnike KPS-a u Kosovskoj Mitrovici", rekao Eljšani i dodao da, takođe, "nema informacija da je isto lice, eventulano, postavilo zastavu na džamiju u južnom delu Kosovske Mitrovice".

Prema prvim izveštajima, nepoznata osoba pucala je u ranim jutarnjim satima na pripadnike KPS ispred stanice u južnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom ranjeni su jedan pripadnik policije i napadač. Policajac je ranjen u predelu stomaka, a policija je uzvratila na napad ranivši napadača.

Prošle noći, nepoznata osoba ili više njih istakli su na džamiji u južnom delu Mitrovice srpsku zastavu koja je tokom jutra uklonjena sa ovog verskog objekta. Džamija nije oštećena, a zastava je postavljena na otvoreni prozor ovog verskog objekta.

Nakon što je prijavljen slučaj, na lice mesta su pored policije stigli i pripadnici Kfora za deminiranje koji su utvrdli da na objektu niti u njegovoj blizini nije bio postavljen eksploziv.

(agencije/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE