• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šutanovac: Vlada se formira, biće sve u redu

Ministar odbrane i potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izrazio je optizam kada je reč o formiranju Vlade Srbije.

 Šutanovac: Vlada se formira, biće sve u redu Izvor: MONDO

"Vlada se formira, biće sve u redu", kazao je Šutanovac novinarima po završetku vojne vežbe "Vidra 2008" koja je održana na Velikom bačkom kanalu kod Turije.

Na pitanje da li će Vojska Srbije nastaviti sa izvođenjem vežbi i ubuduće, Šutanovac je naveo da će tako biti dok on bude ministar odbrane, i izrazio uverenje da će i u novoj vladi ostati na toj funkciji.

On je ocenio da su pripadnici Voske Srbije (VS) odlično izveli vežbu "VIDRA-2008" usmerene kao uvežbavanje oklopnih jedinica u savladavanju vodenih prepreka, prvoj te vrste posle 18 godina.

Šutanovac je u izjavi novinarima istakao da su na "odličan i impozantan način" pripadnici Prve brigade Kopnene vojske i Rečne flotile izveli vežbu iz delokruga prve misije Vojske Srbije - odbrane zemlje.

Ministar odbrane je precizirao da je vežba izvedena u skladu sa namerom da jedinice Vojske Srbije što više vremena provode vežbajući na terenu.

Vežba u rejonu mosta preko Velikog bačkog kanala, na putu Turija - Bečej organizovana je u okviru redovnih aktivnosti na obuci komandi i jedinica Kopnene vojske, na temu "Oprema za podvodnu vožnju - plovljenje".

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE