• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Nema sukoba Šešelj - Nikolić

Aleksandar Vučić negirao je da postoji sukob između dva najviše funkcionera SRS - Vojislava Šešelja i Tomislava Nikolića

 Vučić: Nema sukoba Šešelj - Nikolić Izvor: MONDO

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić negirao je da postoji sukob između dva najviše funkcionera stranke - Vojislava Šešelja i Tomislava Nikolića, i dodao da će morati da "razočara sve koji se tome nadaju".

"Nema sukoba, dobro smo, hvala na pitanju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Vučić nije želeo da detaljnije govori o navodnom sukobu između predsednika i zamenika predsednika radikala, rekavši da Nikolić "sam daje svoje intervjue" i da su neke njegove izjave u novinama "izvučene iz konteksta".

Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić izjavio je ranije da ga je naljutilo kada je lider stranke Vojislav Šešelj, kako je rekao, "iza njegovih leđa" dogovorio sa Vojislavom Koštunicom da lider Demokratske stranke Srbije bude mandatar zajedničke vlade.

"Naljutilo me je kada je Šešelj sa Koštunicom sklopio dogovor da ovaj bude mandatar za sastav vlade SRS-DSS. Šešelj se sa Koštunicom dogovorio iza mojih leđa", rekao je Nikolić u intervjuu za "Glas javnosti" od četvrtka.

Nikolić je dodao da je Šešelju, koji je u pritvoru Haškog tribunala, rekao da ga je izneverio i da mu se ne dopada to što je uradio, ali da mu se lider radikala nije izvinio.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE