• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zubin Potok: Iskrvario zbog pretresa policije?

Radoslav Minić, ranjen u Zubinom Potoku, iskrvario i preminuo na putu do bolnice zato što je policija zaustavila hitnu pomoć

 Zubin Potok: Iskrvario zbog pretresa policije? Izvor: MONDO

Ministarstvo i Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju saopštili su da je Radoslav Minić, ranjen u Zubinom Potoku iz vatrenog oružja, iskrvario i preminuo na putu do bolnice u Kosovskoj Mitrovici jer su pripadnici Kosovske policijske službe dva puta nepotrebno zaustavljali i pretresali vozilo hitne pomoći kojim je prevožen.

Po kazivanju upravnika bolnice u Kosovskoj Mitrovici Vladimira Adžića, sanitetsko vozilo sa teško ranjenim Minićem u pratnji srpskih pripadnika KPS-a, krenulo je iz Zubog Potoka balgovremeno sa uključenim rotacionim svetlima i sirenom.

"Bez obzira što je bilo više nego očigledno da je u pitanju bitka sa vremenom za nečiji život, kod mesta 'Stari mlin' oba vozila zaustavili su albanski policajci, naoružani dugim cevima. Vrlo grubo i drsko, sa puškama uperenim u medicinsko osoblje i srpske policajace, nisu prihvatili objašnjenje da je u pitanju transport teškog ranjenika i pretresli su ambulantna kola", ispričao je Adžić.

"Borbu za život Radoslava Minića albanski policajci na isti način omeli su i u Kosovskoj Mitrovici, a to je ključni razlog što je Minić potpuno iskrvario, pa nisu uspeli ni pokušaji reanimacije", zključio je Adžić.

Radoslav Minić (46) iz Ibarskog Kolašina i Predrag Đukić (46) upucani su sinoć u Zubinom Potoku, a osumnjičeni za napad Dragiša Đukić je uhapšen.

Osumnjičeni je ispalio nekoliko metaka iz automatske puške AK-47.

Istraga o motivima napada je u toku.

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE