• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Palma: Večeras o resorima buduće vlade

Dragan Marković Palma rekao je da će na večerašnjem sastanku koalicija oko DS i socijalista biti razmatrani resori nove Vlade Srbije.

 Palma: Večeras o resorima buduće vlade Izvor: MONDO

Predsednik Jedintvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da će na večerašnjem sastanku koalicija oko Demokratske stranke i socijalista biti razmatrani resori nove Vlade Srbije.

"Nadam se da to uopšte neće biti problem jer SPS, PUPS i Jedinstvena Srbija nemaju posebne zahteve oko pojedinih ministarskih resora", kazao je Marković agenciji Beta i dodao da još nije utvrđen precizan termin večerašnjeg sastanka.

On je rekao i da se nada da će do kraja iduće nedelje biti formirana nova Vlada Srbije koja će, kako je naveo, raditi u interesu građana i biti izuzetno pragmatična.

Marković je ocenio da je koalicija stranaka oko Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije "najprirodnija koalicija".

"Ta koalicija neće emotivno da brani Srbiju, jer emocije se primenjuju u porodici, a ne kada su interesi građana Srbije u pitanju", kazao je on.

Marković je dodao da tu koliciju neće moći niko da sruši "pa ni NATO pakt" i da će buduća vlada trajati pune četiri godine.

Predsednik Jedinstvene Srbije upitao je sve koji sada napadaju njega i lidera socijalista Ivicu Dačića, kako to da su im ranije bili dobri, dok su pružli prodršku njihovoj manjinskoj vladi.

"Pa mene su molili kao kuma da dođem da govorim na Veljinom (Ilić) mitingu u Beogradu kada su bili predsednički izbori da kažem kako je to najbolji ministar svih vremena, a sada smo mi ljudi sa nekom lošom biografijom", kazao je Marković.

On je ipak poručio da sve te napade razume pošto, kako je naveo, davljenik kada se davi, on davi brata pored sebe.

"Najveća kletva u Srbiji je imati pa nemati, ali Srbija ničija dedovina nije i ne može do smrti da se bude na funkciji. Postoji u svemu rok, a pogotovo ako nemate rezultat. Onda morate da priznate i odete lepo i dostojanstveno, a ne da napadate", zaključio je Marković.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE