• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Završena istraga protiv Titovog unuka

Okružni sud u Beogradu završio je istragu protiv unuka Josipa Broza Tita, koji se tereti za izazivanje teške saobraćajne nesreće.

 Završena istraga protiv Titovog unuka Izvor: MONDO

Okružni sud u Beogradu završio je istragu protiv Edvarda Broza, unuka Josipa Broza - Tita, osumnjičenog za izazivanje teške saobraćajne nesreće, a predmet je dostavljen Okružnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Portparol suda Ivana Ramić rekla je Tanjugu da Tužilaštvo može podići optužnicu, tražiti dopunu istrage ili odustati od krivičnog gonjenja.

Broz se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, zbog saobraćajne nesreće, koju je izazvao 1991. na Batajničkom drumu.

U saobraćajnoj nesreći nastradao je Brozov prijatelj Gojko Popović, a on i njegov sin zadobili su teške telesne povrede, koje su lečili u Zagrebu.

S obzirom na to da je u pitanju saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom, za ovo krivično delo predviđena je kazna zatvora do 15 godina.

Broz je uhapšen 21. januara na graničnom prelazu Batrovci, po poternici Okružnog suda u Beogradu, koja je za njim raspisana krajem februara 1993.

Istraga protiv Broza, počela je novembra 1992. i bila je 15 godina u prekidu, pošto je bio nedostupan pravosudnim organima.

(Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE