• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija vs Jovanović: Glodur sticajem okolnosti

Urednik "Kurira" i "Glasa javnosti" Đuro Bilbija objasnio je u sudu, gde se našao po tužbi Čedomira Jovanovića da je sticajem okolnosti urednik.

 Bilbija vs Jovanović: Glodur sticajem okolnosti Izvor: MONDO

On je naveo da je sticajem okolnosti istovremeno na glavni i odgovorni urednik u dva lista, a da obe redakcije imaju ljude koji ih operativno vode.

U odgovoru na saopštenje Liberalno demokratske partije čiji je lider Čedomir Jovanović tužio Bilbiju za klevetu, Bilbija je istakao da on ne vodi operativno "Kurir" i "Glas javnosti", što uključuje i naslovne strane, čitanje i plasiranje pojedinačnih tekstova.

Bilbija je istakao da konkretno nije imao nikakav uticaj na objavljivanje teksta pod naslovom "Dugo leto" koji je predmet sudskog spora.

LDP je ranije saopštio da je Bilbija izjavio pred Trećim opštinskim sudom da je samo formalno glavni i odgovorni urednik "Kurira" i da se inače ne bavi uređivačkom politikom lista jer, kako je rekao, druga lica uređuju novine za koje radi, tako da ne zna ništa o tekstu zbog kojeg je tužen za klevetu.

Bilbija je saopštio i da ga je Čedomir Jovanović u sudu nazvao pripadnikom "zločinačkog udruženja" koje postoji "jedino u njegovoj političkoj maniji gonjenja", kao i da je tu ponovljenu klevetu primio kao nešto "već viđeno i očekivano".

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE