• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: RS stabilna u svim segmentima

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da je RS stabilna u svim segmentima i da sve institucije funkcionišu u skladu sa zakonom.

 Dodik: RS stabilna u svim segmentima Izvor: MONDO

Dodik je naglasio da je SNSD kao vodeća i partija koja je dobila podršku naroda na prošlim izborima ima potpunu odgovornost za stanje u Republici Srpskoj.

"Na nivou BiH, Srpska i SNSD definišu politiku u skladu sa izvornim Dejtonskim sporazumom i Ustavom BiH, ne sporeći BiH u njenim dejtonskim ovlaštenjima, ali sporeći sve što su nasiljem oteli visoki predstavnici i što je preneseno na nivo BiH. To će ostati bazična politika i u budućnosti", rekao je Dodik, predsjednik Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, na međunarodnom planu Srpska je postala prepoznatljiva zahvaljujući, prije svega, politici SNSD-a.

"Treba biti ponosan na dobre odnose sa zemljama u okruženju i razvoj odnosa sa Rusijom, Izraelom i svim drugim zemljama u EU", istakao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci.

On je istakao da opoziciju može uputiti na zvanične podatke Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) koji ukazuju na rast industrijske proizvodnje i izvoza, značajan broj investicija, te stabilan budžet u Republici Srpskoj.

"Nismo sretni kad moramo da prihvatimo rigorozne uslove MMF-a, ali neke ocjene koji oni daju mogu da posluže kao demanti raznim profesorima koji su usmjereni na stvaranje slike o lošem u Republici Srpskoj", rekao je Dodik, ističući da su se o tome mogle čuti i kritike pojedinaca iz opozicije.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE