• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boško Čeko u Timu za uređenje Banjaluke

Srpska demokratska stranka predstavila je Tim za uređenje Banjaluke, na čijem čelu se nalazi bivši glavni revizor javnog sektora u RS Boško Čeko.

 Boško Čeko u Timu za uređenje Banjaluke Izvor: MONDO

Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić rekao je na konferenciji za novinare da je ispunjeno obećanje te stranke o formiranju tima koji treba da obavi širu javnu raspravu "o uređenju Banjaluke kao istinski glavnog grada Republike Srpske".

Tadić je rekao da je cilj Tima da se popravi ekonomska i socijalna slika Srpske.

Prema njegovim riječima, SDS organizuje širu javnu raspravu na kojoj će pokušati da dobije potrebne ideje i nakon toga izraditi dokument koji će omogućiti svim građanima Banjaluke i Srpske da vide politiku SDS-a prema Banjaluci.

Komentarišući poziv za smjenu Mirka Šarovića sa dužnosti ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Tadić je ponovio da SDS nije za razbijanje jedinstvenog glasa iz Republike Srpske u institucijama BiH i ocijenio da će štetne posljedice razbijanja jednog glasa pratiti Srpsku godinama.

Čeko je rekao da su u Banjaluci pokazani određeni nedostaci u efikasnosti poslovanja i korištenja sredstava, te da će iskustvom i radom u Timu doprinijeti pronalaženju načina da određene slabosti i nepravilnosti budu otklonjene.

Na konferenciji za novinare saopšteno je da je Glavni odbor SDS-a završio reorganizaciju stranke, kako bi se pripremila za izbore 2014. godine.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE