• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić:Zloupotreba institucije Predstavničkog doma

Autor SRNA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da je pismo 25 poslanika parlamenta BiH generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu u kome podržavaju britanski prijedlog rezolucije o Srebrenici zloupotreba institucije.

 "Mogli su reći da nešto šalju u svoje ime, a ne u ime Predstavničkog doma. To je pokazatelj koliko jedna grupa ljudi svoj pogled identifikuje sa BiH, što je potpuno neprihvatljivo", rekao je Ivanić.

On je dodao da će ovakvo pisanje samo biti dodatni argument stavu koji je ranije izrekao da skoro polovina stanovnika BiH ne podržava tu rezoluciju.

"Kada pogledate potpise vidi se da sam u svom pismu ambasadorima zemalja članica Savjeta bezbjednosti UN u vezi rezolucije o Srebrenici bio u pravu kada sam rekao da blizu polovine stanovnika BiH ne podržava rezoluciju. Od 42 poslanika, ovde imate potpise njih 25, dok 17 nije tu, od kojih je veliki broj iz Republike Srpske", naveo je Ivanić.

Prema njegovim riječima, sa druge strane vidi se nevjerovatna arogancija ovih poslanika koji potpisuju zaključke i govore o Predstavničkom domu, iako to ne važi za ovaj dom jer nije bilo nikakve većine za donošenje zaključaka.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Mladene, krajnje vrijeme je da i ti pocnes nesta raditi. Ili, mozda, ti mijenjas Mesica pa da to tamo rasturis ako je nesto ostalo oe nekadasnje Bejha

MONDO REPORTAŽE