• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić: Razriješiti problem lažnog predstavljanja

Autor SRNA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić očekuje da poslanici Skupštine BiH na prvoj narednoj sjednici razriješe pitanje lažnog predstavljanja te institucije BiH u pismu 25 poslanika generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu.

"Parlamentarci moraju međusobno da to razriješe, jer je riječ o lažnom predstavljanju. Rekao sam to svim poslanicima iz Republike Srpske i čekam prvu sjednicu da vidim šta će uraditi", rekao je Ivanić Srni.

Kada je riječ o pozivu premijera Srbije Aleksandra Vučića, Ivanić je rekao da će, najvjerovatnije, iduće sedmice sva tri člana Predsjedništva BiH posjetiti Srbiju.

Početkom jula je 25 poslanika Predstavničkog doma Parlamentarne skuštine BiH, zloupotrijebivši logo parlamenta BiH, uputilo pismo generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu u kojem je, mimo saglasnosti poslanika iz Republike Srpske, izražena podrška britanskom prijedlogu rezolucije o Srebrenici.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je juče zvaničan poziv članovima Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću, Draganu Čoviću i Bakiru Izetbegoviću da u što skorije vrijeme dođu u zajedničku posjetu Srbiji.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE