• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pale: Otvorena Univerzitetska ulica (Foto)

Autor SRNA

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i predsjednik SO Predrag Vučićević danas su svečano u promet pustili Univerzitetsku ulicu na Palama, u čiju je izgradnju uloženo 200.000 KM.

 Kovačević je istakao da ova ulica ima višestruki značaj za opštinu Pale, a posebno
što spaja više paljanskih naselja i rasteretiće saobraćaj kroz centar grada.

On je istakao da će u narednom periodu biti završeni i parking prostori uz Univerzitetsku ulicu, što će diktirati završetak izgradnje obližnjih stambenih objekata.

"Nimo stali sa razvojem i ono što smo obećali ispunjavamo", poručio je Kovačević i naveo da će uoči krsne slave opštine - Velike Gospojine biti otvoren i gradski trg, kao i da je u toku još desetak projekata u svim mjesnim zajednicama.

On je zahvalio izvođaču radova preduzeću "Romanijaputevi", koji je veoma kvalitetno obavio posao.



Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Samardžija, koji je prisustvovao svečanosti, naveo je da je opština Pale najveća u sastavu grada, kao i da raspolaže značajnim prirodnim resursima i potencijalima.

"Zahvaljujući agilnosti rukovodstva opštine, danas smo u prilici da prisustvujemo otvaranju Univerzitetske ulice, koja će zajedno sa trgom, koji se završava, stvoriti jednu cjelinu", rekao je Samardžija.

On je istakao da se na Palama trenutno radi više projekata čija je vrijednost oko milion KM, što je u današnje vrijeme investicija vrijedna pažnje, a koja će biti od koristi za sve građane.

Samardžija je naglasio da će se i naredne godine na području Pala biti završene aktivnosti koje će omogućiti ulaganja i izgradnju infrastrukture.

Prema njegovim riječima, grad Istočno Sarajevo je grad sa dobrom poslovnom klimom, nema političkih turbulencija, što je dobra poruka za investitore da mogu da ulažu na ove prostore.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE