• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORS: Zaposliti štrajkače iz parka

Autor SRNA

Boračka organizacija Republike Srpske poziva sve inistitucije Republike Srpske da pomognu u zaposlenju lica iz reda porodica poginulih boraca koji više dana u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" protestuju i štrajkuju glađu.

 BORS: Zaposliti štrajkače iz parka Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Iz BORS-a ističu da se ova organizacija zalaže za sistemsko, a ne pojedinačno rješavanje problema boračkih kategorija, ali pozivaju da se u ovom slučaju napravi izuzetak i pomogne licima koja štrajkuju, prije svega, rukovođeni brigom za njihovo zdravlje i živote.


BORS poziva inistitucije Republike Srpske, javna preduzeća, lokalne zajednice i sve privredne subjekte u Republici Srpskoj da se aktivno uključe u rješavanje problema zapošljavanja boračke populacije.

Boračka organizacija poziva sve nadležene institucije Republike Srpske da u što kraćem vremenskom roku otpočnu proces donošenja sistemskih rješenja i stvaranje poslovnog ambijenta u kojem će se početi rješavati problem nezaposlenosti čitave boračke populacije.

U banjalučkom parku "Mladen Stojanović" nekoliko lica iz reda porodica poginulih boraca protestom i štrajkom glađu traže rješavanje svojih problema, prije svega iz oblasti zapošljavanja.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mostarka

e ako je tako eto i mene da strajkujem,poginuo mi brat,tata umro od tuge,vlada R.S.bila donator za popravku kuce,pokrili je i vise od 10 god.nista vise ne uradise,a ugovor kljuc u ruke..posto ja nemam sator,cim bude mesto u tom,eto i mene

MONDO REPORTAŽE