• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žunić: Saveza za promjene u Prnjavoru nema

Autor SRNA

Saveza za promjene u Prnjavoru nema jer je prije nekoliko dana propao pokušaj da se spasi njegovo postojanje, rekao je danas kandidat PDP-a za načelnika opštine Prnjavor Brano Žunić.

  Žunić je na predizbornom skupu PDP-a u Gornjim Smrtićima pojasnio da je prije nekoliko dana Srpska radikalna stranka "9. januar" u Prnjavoru pokušala da sazove sastanak članica Saveza kako bi se njegovo postojanje spasilo, ali da se na sastanak odazvao samo PDP.

"SDS, NDP i Srpska radikalna stranka Republike Srpske nisu bili zainteresovani za spas Saveza. Zato je najvažnije da vlast u Prnjavoru koju predvodi SDS, a prate NDP, SRS Republike Srpske, DNS i socijalisti bude kažnjena", izjavio je Žunić.

On je istakao da kao kandidat za načelnika nije htio tražiti podršku ovih političkih partija jer ne želi podršku stranaka koje su protekle četiri godine učestvovale u vlasti i koje imaju odgovornost za teško stanje u opštini.

"Moj je cilj da ih građani kazne na predstojećim izborima, da ne dobiju priliku da obnove mandat, odnosno da ne učestvuju u vlasti. Ja vjerujem u podršku onog dijela građana, negdje oko 11.000 ljudi, koji nisu stranački glasovi SDS-a i i SNSD-a, već su prije svega glasovi nekih drugih političkih partija", naveo je Žunić.

On je kao prioritete svog djelovanja naveo bolje održavanje lokalnih puteva, posebno u zimskom periodu, te sistemski rad sa višečlanim porodicama uz obezbjeđenje besplatnih knjiga, školske opreme, pa čak i pružanja mogućnosti učenja stranog jezika za djecu iz takvih porodica.

"Smanjiću rastrošnu opštinsku administraciju koja je za četiri godine potrošila više od 60 odsto budžeta. Tu ću naći novac za potrebe stanovnika i u gradu i u selu", najavio je Žunić.

Žunić ja na skupu u Gornjim Smrtićima rekao i da PDP računa da će iz ove mjesne zajednice imati odbornika u lokalnoj Skupštini.

"Naš kandidat Desimir Živanić je već ranije bio odbornik. Ako se ova mjesna zajednica samo malo potrudi, on će vjerovatno ponovo ući u skupštinske klupe", dodao je Žunić.

Na skupu su predstavljeni i ostali kandidati PDP-a za Skupštinu opštine Prnjavor.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE