• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SZP na RTRS-u: Čavić večeras, uskoro i ostali

Autor mondo.ba

Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta Dragan Čavić gostovaće večeras na RTRS-u u emisiji "Telering" autora Mate Đakovića.

 SZP na RTRS-u: Čavić večeras, uskoro i ostali Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba
Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Sa Javnog servisa Srpske najavljeno je da će Čavić odgovarati na pitanja o razlozima izbornog poraza Saveza za promjene i drugim aktuelnim pitanjima.

Čavić je drugi funkcioner SZP-a koji će se u kratkom roku pojaviti kao gost na RTRS-u. Led je prošle sedmice probio predsjednik Glavnog odbora SDS-a, načelnik Teslića, Milan Miličević.

Predstavnici SZP-a gotovo dvije godine odbijali su da se pojave u emisijama RTRS-a, a takvu praksu mnogi ocjenjuju kao jedan od nekoliko razloga poraza na proteklim lokalnim izborima. Kako saznajemo, uskoro će u programu ove televizije gostovati i srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, a vjerovatno i novi lider SDS-a Vukota Govedarica.

Podsjetimo, mogućnost da se kadrovi SZP-a vrate na RTRS prvi je u razgovoru za Mondo najavio šef PDP-a Branislav Borenović.

"Ne možemo samo kukati da Javni servis RS ne valja, da ne radi dobro svoj posao. Mi to znamo, ali nešto moramo učiniti. Da li to znači da se moramo pojavljivati na RTRS-u koji, uostalom, plaćaju svi naši građani? Nakon svega je potpuno jasno da je potrebno da odemo na RTRS, kažemo svoje stavove, sučelimo ih sa drugima i iskoristimo svaku vrstu medijskog prostora da kažemo za šta se zalažemo",ocijenio je Borenović.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Hoce li povesti Krsmanovica da je oslobode. Sta to on ima da kaze kad su gradjani BL sve njemu rekli kao i onom njegovom u Foci.

MONDO REPORTAŽE