• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opozicija blizu dogovora o udruživanju za izbore

Autor mondo.ba

Opozicija je sve bliže dogovoru o zajedničkom nastupu na narednim opštim izborima 2018. godine protiv sadašnje vlasti, rekao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a nakon sjednice Predsjedništva stranke.

 Opozicija blizu dogovora o udruživanju za izbore Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Borenović je ponovio stav PDP-a da je sadašnja Vlada RS, koju predvodi Željka Cvijanović "najlošija u istoriji RS", te je najavio pet interpolacija zbog situacije u RS. 

Kako pišu Nezavisne, Borenović je precizirao da će interpolacije o ekonomskom stanju, zdravstvenom sektoru, penzijsko invalidskom osiguranju, poljoprivredi i demografskoj situaciji u RS biti podnesene tokom juna, a da sjednicu Narodne skupštine o toj temi očekuje početkom septembra.

Govoreći o sastanku Milorada Dodika, predsjednika RS sa Vladimirom Putinom, predsjednikom Rusije, Borenović je rekao da se radi o sastanku na marginama i da su dosadašnji susreti pokazali malo konkretnih stvari.

Ukoliko dođe do dogovora s Rusijom oko kredita RS, Borenović je rekao da je to dobro samo ako bi služilo vraćanju postojećih obaveza i smanjenju duga, navode Nezavisne novine.

Borenović: Svaki novi protesti trajaće mnogo duže

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Pa Skrba je neku noc na BN-u podjelio sve fotelje. Ivanic pred. RS, boric clan pred BiH, sarovic pred savjeta ministara BiH, ricu da ne nabrajam. Jos samo da glasamo za njih

poruka

Ja bih volio da se opozicija udruzi u mjestima u kojim su pobjedili i stvore radna mjesta i ugodniji zivotni prostor te da strancima kazu dajte nam pare za skole i djecija igralista, dajte nam za fabrike a ne da svadjamo narod i rusimo gradove. Lako je pricati, prionite na posao i pokazite da mozete bolje ili cutite, narodu je dosta demagoga i demagogije

MONDO REPORTAŽE