• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Aquarius" agencija godine u BiH

Marketinška agencija "Aquarius Ogilvy" na petom No Limit Sarajevo Advertising Festivalu u Sarajevu proglašena agencijom godine.

 "Aquarius" agencija godine u BiH Izvor: MONDO

Agencija je nagrađena sa dvije velike nagrade za ukupnog pobjednika u grupi osam zlatnih priznanja u pet različitih festivalskih skupina i sedam srebrnih priznanja.

Direktorica agencije Aquarius Ogilvy Brankica Janković rekla je da su nagrade u struci uvijek potvrda vrijednog i dobrog rada.

"Na No limitu je prije dvije godine rečeno da agencija ne može postati agencija dok ne stvori vlastite brendove. Mi smo stvorili Demofest i Kvizolog. I jedan i drugi su jako uspješni. A mi smo pokazali da smo agencija vrijedna pažnje. Danas, sa ovom nagradom za agenciju godine, smo to i potvrdili“.

Aquarius Ogilvy je jedna od vodećih agencija za promociju i tržišnu komunikaciju u BiH koja je osnovana 1993. godine. Članica je svjetske mreže agencija Ogilvy & Mather Worldwide.

Sa 30 zaposlenih i kancelarijama u Banjaluci i Sarajevu, agencija uspješno pruža podršku dugogodišnjim klijentima lokalnog i internacionalnog karaktera. Aquarius Ogilvy ima 17 godina lokalnog iskustva i vlasnik je dva uspješna brenda Demofest, muzičkog festivala i Kvizolog, dječijeg kviza.

Aquarius Ogilvy je tokom godina svog postojanja osvojio niz nagrada iz oblasti reklame i promocije.

Za kampanju za borbu protiv kriminala i korupcije pod nazivom "Usudi se“, kreiranu za EUPM 2008. godine, a na festivalu, European Excelence Awards, održanom 10. decembra 2009. godine u Beču, agencija je pobjedila u 31. kategoriji - Najefikasnija kampanja. U okviru ovog festivala,  takođe je bila nominovana u 55. kategoriji - Najbolje kampanje zemalja u okviru Balkanske regije.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE